lauantai 20. joulukuuta 2014

Joulukirje huoltajille

Monta koulupäivää on kuljettu yhteistä matkaa elokuun jännityksestä, innostuksesta ja tutustumisesta tähän joulun aikaan. Matkaan on tarttunut monta opittua asiaa, monta murhetta on itketty ja silitelty pois, mutta paljon on yhdessä koettu suurta riemua ja ilon aiheitakin.

Oli upeaa päättää lukuvuosi tänään kirkossa yhteiseen tilaisuuteen. Juhlan rakentaminen, on se sitten kuvaelma kirkossa tai perinteinen kuusijuhla koululla, on iso ponnistus koulun aikuisille ja lapsille arkisen työn ohella, mutta yhdessä tekeminen on samalla erityisen palkitsevaa.

Tuntui mukavalta kokoontua viimeisen kouluviikon aikana joka päivä koko koulun yhteisiin harjoituksiin. Olimme tekemässä juhlaa, jossa jokaisella oli oma roolinsa ja johon jokainen sai osallistua. Pienessä koulussa yhteishenki ja yhdessä tekemisen voima korostuvat erityisellä tavalla. Isot auttavat pienempiään ja koulun aikuistenkin työ on tiivistä joukkuepeliä, jossa jokaista pelaajaa tarvitaan ja jossa kaikki välittävät toisistaan. Erityisen tärkeässä roolissa tällä pelikentällä olette myös te oppilaiden huoltajat.

Yhteistyö on voimaa meidänkin kesken. On ollut todella mukava tutustua teihin syksyn aikana ja nähdä miten hyvällä yhteistyöllä voimme saada paljon aikaan meille rakkaiden lasten parhaaksi. Vastaan tulee välillä vaikeita hetkiä niin oppilaille, opettajalle kuin vanhemmillekin, mutta yhdessä, toinen toistamme tukien ja toisiamme rohkaisten löydämme ratkaisut isoihin ja pieniin pohdintoihin.

Tämän Samuli Edelmannin tunnelmallisen Hiljaisuuden valo -joululaulun välityksellä haluan kiittää sydämellisesti teitä kaikkia syksyn yhteistyöstä ja toivottaa oikein leppoisaa, tunnelmallista ja rentouttavaa joulun aikaa sekä iloista uutta vuotta!

https://www.youtube.com/watch?v=0DMZdcVB0zM


Terhi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti